Tony Berbece despre tragedia din Las Vegas

Mereu mă întreabă lumea de ce sunt așa de “disperat” după Dumnezeu, de ce îi “înnebunesc” pe alții cu cititul Bibliei. De ce sunt “insistent” și ies chiar pe stradă îndemnându-i pe oameni să citească Biblia. Răspunsul meu este simplu: “Un om cu o Biblie în geantă nu va ține și un pistol alături, cel puțin nu cu scopul de a trage în oameni nevinovați.”

Am înțeles că un domn trecut de 60 de ani a omorât zeci de oameni nevinovați aflați la un concert (a tras într-o mulțime de 22.000 de mii). Cu el în cameră era și o doamnă, care evident este complicele acestuia. Oare de ce “o iau razna” până și bătrânii? De fapt știu răspunsul, sunt convins că nu au nicio treabă cu Dumnezeu.
 
Niciodată nu o să vezi un creștin autentic că după ce a citit din Biblie i se va face poftă să-și cumpere un kalashnicov și să împuște mulțimi de oameni. Biblia frânge spiritele nebune, frânge mânia, frânge ura, frânge rasismul, frânge pofta de răzbunare, frânge pofta după păcat și desfrâu și vindecă depresia. Biblia face bine societății indubitabil.
În al doilea Război Mondial unui batalion de austrieci i s-a dat niște cărticele mici de buzunar. După câteva săptămâni soldații nu mai aveau chef de luptă, cel puțin nu mai erau atât de cruzi și preferau să facă economie de gloanțe. Generalul a întrebat mânios ce s-a întâmplat. A primit un răspuns timid: “Generale, soldații tăi citesc Biblia!”

Citind Biblia nu devi violent, ci bun, gata chiar să-ți dai viața pentru aproapele tău, nicidecum să i-o iei.
Rugați-vă pentru Las Vegas! Dumnezeu să-i cerceteze și să-i apropie pe toți de el în aceste vremuri de nebunie!
Tony Berbece
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: